0592 - 242429

Lynka Panjer

Mijn naam is Lynka Panjer en ik werk met ingang van 1 augustus 2017 als tandarts bij Centrum Mondzorg Rolde. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sindsdien heb ik bij verschillende praktijken gewerkt en heb ik van 2006 tot 2012 een eigen praktijk gehad in Hoogezand. Naast mijn werk bij Mondzorg Rolde, werk ik in een tandartspraktijk in Peize en in een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.
Lynka Panjer

 

Met veel plezier voer ik alle voorkomende tandheelkundige behandelingen uit. Mijn interesse ligt bij het behandelen van angstige volwassenen en bij restauratieve tandheelkunde.  Bij restauratieve tandheelkunde gaat het om het herstellen van de tanden en kiezen.  Nieuwe technieken en materialen zorgen ervoor dat we steeds dichter bij de oorspronkelijke vormgeving en functie kunnen komen.

 

Ik vind het mooi als iemand die angstig is en al een tijd niet bij de tandarts is geweest na een aantal afspraken weer zonder veel angst in de stoel kan liggen. Samen met de mondhygiëniste en de (preventie-)assistente kunnen we vaak hele mooie en gezonde resultaten behalen. Om iemand zich op z'n gemak te laten voelen leg ik uit wat ik doe en maak ik de behandeling voorspelbaar.

 

Om bij te blijven in mijn vak volg ik regelmatig nascholingscursussen en bezoek ik congressen en symposia.  De afgelopen twee jaar onder andere een cursus over 'Gewoon Gaaf' (kindertandheelkunde), een cursus over het fraai opbouwen van afgebroken tanden en een cursus over het aanleggen van een cofferdam (een rubber lapje) bij het maken van vullingen.


"Ik vind het mooi als iemand die angstig is en al een tijd niet bij de tandarts is geweest na een aantal afspraken weer zonder veel angst in de stoel kan liggen."

Lynka Panjer

Functie

Tandarts

Bigregnr: 19052896502