0592 - 242429

Rianne de Vries

Mijn naam is Rianne de Vries en ik ben met ingang van 19 maart 2018 werkzaam als tandarts bij Centrum Mondzorg Rolde. Begin 2018 heb ik mijn bul behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen, na mijn eindstage bij Centrum Mondzorg Rolde te hebben afgerond. Naast mijn werkzaamheden in Rolde ben ik ook werkzaam bij een praktijk in Giethoorn.
Rianne de Vries

 

Met zorg en aandacht voer ik alle voorkomende behandelingen binnen de algemene tandheelkunde uit. Ik vind het belangrijk dat iedereen tandheelkundige zorg krijgt, ook degenen voor wie dit minder vanzelfsprekend is. Ik heb affiniteit met het behandelen van kinderen, angstige volwassenen en geriatrische patiënten. Door te luisteren, veel uitleg te geven en behandelingen voorspelbaar te maken hoop ik een ontspannen sfeer te creëren.

 

Geen mens is hetzelfde en dus is het van belang om zorg op maat te bieden. Hierbij luister ik naar uw wensen en persoonlijke situatie. Als iemand door omstandigheden al langere tijd niet bij de tandarts is geweest en ik kan er samen met die persoon voor zorgen dat het gebit weer helemaal gezond wordt, geeft dit mij veel voldoening.

Rianne de Vries

"Door te luisteren, veel uitleg te geven en behandelingen voorspelbaar te maken hoop ik een ontspannen sfeer te creëren."

Rianne de Vries

Functie

Tandarts

Bigregnr: 99923801502

 

Diploma's

2018 - Rijksuniversiteit Groningen, Tandheelkunde (Master of Science)