0592 - 242429

In de pers

Het geven van voorlichting op het gebied van tandheelkunde vinden wij als tandartspraktijk ontzettend belangrijk. Om deze reden werken wij zo nu en dan graag mee aan artikelen en nieuwsberichten op ons vakgebied. Hieronder is een overzicht te vinden van artikelen/nieuwsitems die in de pers zijn verschenen over onze praktijk.

Nieuwsitems

Nieuwsitem over kindertandheelkunde - EditieNL - december 2016
Uit onderzoek blijkt dat tweederde van alle kinderen tot vier jaar niet naar de tandarts gaan. EditieNL besteedde aandacht aan dit onderwerp en kwam langs in onze praktijk om opnames te maken. Wij adviseren ouders om hun zoon/dochter gelijk vanaf het doorbreken van het allereerste tandje mee te nemen naar de tandartspraktijk. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

Nieuwsitem over Gewoon Gaaf bij ons in de praktijk - RTV Drenthe - maart 2016

In maart 2016 kwam RTV Drenthe bij ons op bezoek. Die maand zijn we namelijk gestart met een nieuwe preventiemethode voor kinderen: Gewoon Gaaf. Een groep kinderen van Kinderopvang Rolde kwam bij ons op bezoek om kennis te maken met de tandarts en RTV Drenthe was hierbij aanwezig om een nieuwsitem te draaien.

 

Bedrijfsreportage over de praktijk - RTV Drenthe - augustus 2012

Een bedrijfsreportage van onze praktijk gefilmd in augustus 2012 door RTV Drenthe. 

 

Artikelen in vakbladen - Gewoon Gaaf

In onze praktijk werken wij met Gewoon Gaaf, dit is een preventiemethode voor kinderen van 0 t/m 17 jaar. Lees hier meer over Gewoon Gaaf. Onderstaande artikelen zijn geschreven over deze methode in onze praktijk.

 

Overige artikelen

Artikel in het Nederlands Tandartsenblad - oktober 2016