0592 - 242429

Veranderingen in het team

20-11-2014

Nieuwe gezichten:
Mondhygiëniste Herma Kruit is met zwangerschapsverlof, tandarts Ianthe van der Sterren gaat in december. Om te zorgen dat er geen lange wachttijden ontstaan, werkt ons vaste team extra uren en hebben we tijdelijk extra mondhygiënistes en een tandarts aangenomen. Graag stellen wij hen aan u voor:

Ingrid Omlo, mondhygiëniste
Ingrid is sinds september 2014 werkzaam in onze praktijk. Sinds haar afstuderen in 2007 aan de opleiding Mondzorgkunde in Groningen, heeft ze veel werkervaring opgedaan. Ook is ze inmiddels zelf als docent aan haar oude opleiding verbonden. Ingrid vervangt Herma Kruijt (samen met Trees van Breda) en werkt op maandagen in onze praktijk.

Trees van Breda, mondhygiëniste
Trees hebben wij in oktober verwelkomd. Ze studeerde Mondzorgkunde in Nijmegen en heeft sinds haar afstuderen in 2006 veel ervaring opgedaan als mondhygiëniste. Ook geeft ze, net als Ingrid Omlo, les aan de opleiding Mondzorgkunde in Groningen. Samen met Ingrid vangt Trees het verlof van Herma Kruijt op. Trees werkt op maandag en vrijdag.

Kirsten Spin
Vanaf december komt tandarts Kirsten Spin ons team tijdelijk versterken om het verlof van Ianthe van der Sterren op te vangen. Kirsten is opgeleid aan de universiteit van Nijmegen en werkt al tien jaar als tandarts.

Wij zien de nieuwe behandelaars als een aanwinst voor ons team en voor onze patiënten!

Vertrek tandartsen
Eind oktober hebben we afscheid genomen van tandarts Martiene van der Kooi en tandarts Roelof Mellens. Wij wensen hen allebei veel succes met hun nieuwe uitdagingen in de tandheelkunde.

 

Medewerkers