0592 - 242429

We nemen weer patiënten aan

04-09-2015

Na een korte patiëntenstop zijn we blij dat we weer nieuwe patiënten kunnen verwelkomen. Dat komt doordat we ons team hebben versterkt met twee nieuwe tandartsen (Sinan Aldunein en Stefanie Venema) en een nieuwe mondhygiëniste: Jeannine Pösche. Ook is mondhygiëniste Trees van Breda weer bij ons: welkom terug!

 

We stellen de vier nieuwe behandelaars graag aan u voor. 

Sinan Aldunein is als tandarts afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast algemene tandheelkunde houdt hij zich graag bezig met restauratieve en cosmetische tandheelkunde.

 

Ook Stefanie Venema heeft in Groningen aan de Rijksuniversiteit gestudeerd. Zij heeft de afgelopen jaren in verschillende tandartspraktijken ervaring opgedaan en komt nu ons team voor enkele dagen in de week versterken.

 

Trees van Breda heeft eerder als mondhygiëniste bij ons gewerkt. Zij verving toen één van onze andere mondhygiënistes tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit beviel iedereen zo goed dat ze nu op permanente basis bij ons komt werken.

 

Mondhygiëniste Jeannine Pösche is sinds een aantal maanden werkzaam in de praktijk. Tijdens de vakantieperiode heeft ze een aantal dagen per week bij ons gewerkt en vanaf heden zal ze elke dinsdagavond in de praktijk aanwezig zijn.

Sinan en Stefanie

 

Trees en Jeannine