0592 - 242429

Praktijkinformatie

Centrum Mondzorg Rolde is een moderne praktijk waarin met de nieuwste technieken wordt gewerkt. Wij vinden het belangrijk om een prettige omgeving te creëren voor onze cliënten: onze praktijk is ruim opgezet met gevoel voor sfeer en warmte. Bovendien vindt u bij ons vele specialisaties onder één dak.

 

Onze praktijk is gevestigd in Rolde, Drenthe. Hieronder vindt u uitgebreidere praktijkinformatie.

Nieuws

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Centrum Mondzorg Rolde gaan samenwerken met Dental Clini…
14 juni 19 om 11:11 uur > Lees verder

In verband met de overname wordt de praktijk verbouwd en zijn we de hele week gesloten. En telefonisch of per mail niet bereikbaar. Voor…
3 juni 19 om 15:03 uur > Lees verder

Uw behandelaar is een expert

Uw behandelaar is altijd een expert op zijn vakgebied. Heeft u verschillende soorten behandelingen nodig, dan kunt u daarom met verschillende behandelaars te maken krijgen. Natuurlijk doen wij dit altijd in overleg met u als patiënt. Wilt u echt graag één vaste behandelaar, dan kijken wij of dat mogelijk en wenselijk is.

De patiënt staat voorop

Wij luisteren naar uw verhaal en wensen en beantwoorden uw vragen. Samen kijken we naar een voor u geschikte oplossing, waarbij wij u altijd voorzien van uitleg en voorlichting. Bent u bang voor de tandarts, dan kunnen onze specialisten u daarin uitstekend begeleiden. Wij staan altijd open voor vragen en voor feedback.

Moderne technieken

Als tandartspraktijk werken wij met de nieuwste technieken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld Cerec, hiermee kunnen we zeer snel een kroon maken. We werken met behandelmicroscopen en voeren laserbehandelingen uit. Zijn er nieuwe innovaties in de wereld van mondzorg en tandtechniek, dan staan wij vooraan om te kijken hoe we die in onze praktijk kunnen gebruiken.

 

Toegankelijkheid

U kunt bij ons voor de deur parkeren en ons pand is prima toegankelijk voor minder validen. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de twee oplaadpunten voor hybride en elektrische auto's (deze elektrische oplaadpaal is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Drenthe).

Ruimte voor nieuwe patiënten

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten. Wanneer u nieuw bent in onze praktijk, maken wij altijd eerst een 'intake-controle-afspraak'. Heeft u een pijnklacht dan dient u hiervoor eerst terug te gaan naar uw vorige tandarts. U kunt zich eenvoudig via onze website inschrijven als patiënt van onze praktijk. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

Meer praktijkinformatie

Wanneer u meer informatie wenst over onze praktijk, vragen wij u om telefonisch (0592-242429) of per e-mail (info@mondzorgrolde.nl) contact met ons op te nemen.

 

 

Handige links op onze website:

  • Een overzicht van alle medewerkers binnen onze praktijk
  • Heeft u acute klachten aan uw gebit? Lees meer over spoedgevallen
  • Meer informatie over de opbouw van een factuur en facturatie
  • Bekijk de pagina tarieven/vergoedingen voor meer informatie over tarieven 
  • Om een goede organisatie te handhaven, gelden in onze praktijk algemene voorwaarden
  • Op ons informatieblog plaatsen wij artikelen over diverse tandheelkundige onderwerpen
  • Neem bij vragen, het doorgeven van een wijziging of een klacht contact met ons op
  • Volg ons op Facebook & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze praktijk

 

Voorafgaand aan het eerste bezoek

Het is voor ons erg nuttig om voorafgaand aan deze afspraak uw behandelgeschiedenis en eventuele röntgenfoto's van uw vorige tandarts te ontvangen. Wij zouden deze gegevens graag als service bij uw vorige tandarts op willen vragen, maar dat mag niet in verband met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). U dient vanwege privacyredenen zelf uw patiëntendossier op te vragen. De gegevens kunnen digitaal of per post naar onze praktijk worden gestuurd.

 

Adresgegevens:

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

E: info@mondzorgrolde.nl

 

Update 18 oktober 2019: Patiëntenstop opgeheven

Onze patiëntenstop is opgeheven, nieuwe patiënten kunnen zich inschrijven via de nieuwe website: www.dentalclinics.nl/rolde. U kunt nog altijd bellen met hetzelfde nummer: 0592 - 24 24 29.

 

Houdt wel rekening met een wachttijd voor de eerste afspraak (intake) van enkele weken. Tot die tijd bent u voor spoedgevallen nog aangewezen bent op uw huidige tandarts.

 

Waarom vragen wij uw BSN op het inschrijfformulier?

Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht het burgerservicenummer (BSN) te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het uitwisselen van uw gegevens met zorgverzekeraars of met andere zorgverleners. Onze website is beveiligd middels een SSL-certificaat, dit ziet u aan het slotje of de tekst ‘beveiligd’ dat voor onze URL staat. Meer informatie over het gebruik van het burgerservicenummer in de tandartspraktijk vindt u op de website Allesoverhetgebit.nl

 

Het eerste bezoek

Wij verzoeken u om bij het eerste bezoek aan onze praktijk uw identiteitsbewijs mee te nemen. Bovendien zullen wij u tijdens dit eerste bezoek vragen om een vragenlijst in te vullen met betrekking tot uw gezondheid en medicijngebruik. Deze lijst dient u volledig en naar waarheid in te vullen omdat dit van groot belang is om complicaties tijdens tandheelkundige behandeling en medicijngebruik te voorkomen. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met uw gegevens.

 

Deze eerste (intake-controle-) afspraak duurt circa 20 minuten is bedoeld om kennis met u te maken en uw wensen/verwachtingen ten aanzien van uw gebit en onze praktijk te bespreken. Bovendien zal de behandelaar alvast in uw mond kijken. Tijdens deze eerste afspraak worden (nog) geen behandelingen uitgevoerd, hiervoor zult u dus eventueel een nieuwe afspraak moeten maken.

 

Na afloop van de controle of behandeling kunt u bij de balie een nieuwe controle afspraak inplannen voor over een half jaar. Wij versturen geen oproepkaarten na iedere zes maanden. Mocht u liever niet gelijk een nieuwe afspraak willen maken, dan verzoeken wij u om hiervoor op een later moment telefonisch contact met ons op te nemen. Een aantal dagen voorafgaand aan de ingeplande afspraak versturen wij wel een herinnering per e-mail of per sms. Dit is een extra service waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

 

Wanneer u het tandartsbezoek spannend vindt, dan kunt u dit uiteraard bij ons aangeven. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden, bijvoorbeeld door wat meer uitleg te geven tijdens de controle/behandeling.

 

Wijziging adres, telefoonnummer of e-mailadres?

Wij verzoeken u vriendelijk om wijzigingen van uw adres, telefoonnummer of e-mailadres tijdig aan ons door te geven. Dit kan eenvoudig via ons contactformulier. U kunt hierover uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Zo blijven de gegevens in ons systeem up-to-date. Alvast vriendelijk bedankt.

 

Nieuws

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Centrum Mondzorg Rolde gaan samenwerken met Dental Clini…
14 juni 19 om 11:11 uur > Lees verder

In verband met de overname wordt de praktijk verbouwd en zijn we de hele week gesloten. En telefonisch of per mail niet bereikbaar. Voor…
3 juni 19 om 15:03 uur > Lees verder