0592 - 242429
Inschrijven
Inschrijven

Praktijkinformatie

Bij Centrum Mondzorg Rolde vindt u tandheelkunde en tandtechniek onder één dak. Dit betekent dat wij u zelf bijna alle specialistische behandelingen kunnen bieden die u nodig hebt, zonder doorverwijzing naar een ziekenhuis of andere praktijk. Omdat we ons eigen tandtechnisch laboratorium hebben, kunnen we snel en efficiënt werken. Onze praktijk is gevestigd in Rolde, Drenthe. Hieronder vindt u uitgebreidere praktijkinformatie van Centrum Mondzorg Rolde.

Nieuws

In onze praktijk zien we het veel: tandartsangst. Al bij de gedachte aan het tandartsbezoek dat volgende week gepland staat, krijgen veel…
20 juni 17 om 14:02 uur > Lees verder

Snurken & slaapapneu (OSAS): wat is het precies en wat kun je eraan doen? Dr. Timmenga (werkzaam als kaakchirurg in het Wilhelmina Zieken…
12 juni 17 om 12:12 uur > Lees verder

Uw behandelaar is een expert

Uw behandelaar is altijd een expert op zijn vakgebied. Heeft u verschillende soorten behandelingen nodig, dan kunt u daarom met verschillende behandelaars te maken krijgen. Natuurlijk doen wij dit altijd in overleg met u als patiënt. Wilt u echt graag één vaste behandelaar, dan kijken wij of dat mogelijk en wenselijk is.

De patiënt staat voorop

Wij luisteren naar uw verhaal en wensen en beantwoorden uw vragen. Samen kijken we naar een voor u geschikte oplossing, waarbij wij u altijd voorzien van uitleg en voorlichting. Bent u bang voor de tandarts, dan kunnen onze specialisten u daarin uitstekend begeleiden. Wij staan altijd open voor vragen en voor feedback.

Moderne technieken

Als tandartspraktijk werken wij met de nieuwste technieken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld Cerec, hiermee kunnen we zeer snel een kroon maken. We werken met behandelmicroscopen en voeren laserbehandelingen uit. Zijn er nieuwe innovaties in de wereld van mondzorg en tandtechniek, dan staan wij vooraan om te kijken hoe we die in onze praktijk kunnen gebruiken.

Ruimte voor nieuwe patiënten en toegankelijkheid

Wij hebben ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich direct bij ons inschrijven en een afspraak maken voor een intake. U kunt voor de deur parkeren en ons pand is prima toegankelijk voor minder validen. Bovendien kunt u gratis gebruik maken van de twee oplaadpunten voor hybride en elektrische auto's (deze elektrische oplaadpaal is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de provincie Drenthe).

 

Meer praktijkinformatie

Wanneer u meer informatie wenst over onze praktijk, vragen wij u om telefonisch (0592-242429) of per e-mail (info@mondzorgrolde.nl) contact met ons op te nemen.

 

 

Inschrijven als patiënt

U kunt zich eenvoudig via onze website inschrijven als patiënt van onze praktijk. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. Nadat wij uw verzoek tot inschrijving hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om de inschrijving definitief te maken.

 

Update mei & juni 2017:

Momenteel schrijven veel nieuwe patiënten zich bij ons in. Hierdoor is het termijn voor het maken van de eerste intake en controle wat langer dan gebruikelijk. Wanneer u zich nu inschrijft, zullen wij binnen enkele dagen telefonisch contact met u opnemen om uw intake vanaf augustus in te plannen.

Tot deze intake afspraak verwijzen wij u voor spoedgevallen naar uw huidige tandarts. 

 

Voor bepaalde gespecialiseerde behandelingen kunt u wel eerder bij ons terecht, onze baliemedewerkers zullen u hierover informeren.

 

Voorafgaand aan het eerste bezoek

Wanneer u nieuw bent in onze praktijk, maken wij altijd eerst een 'intake-controle-afspraak'. Het is voor ons erg nuttig om voorafgaand aan deze afspraak uw behandelgeschiedenis en eventuele röntgenfoto's van uw vorige tandarts te ontvangen. Wij zouden deze gegevens graag als service bij uw vorige tandarts op willen vragen, maar dat mag niet in verband met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). U dient vanwege privacyredenen zelf uw patiëntendossier op te vragen. De gegevens kunnen digitaal of per post naar onze praktijk worden gestuurd.

 

Adresgegevens:

Centrum Mondzorg Rolde
Adolph van Ansenlaan 3a
9451 GP Rolde

E: info@mondzorgrolde.nl

 

Het eerste bezoek

Wij verzoeken u om bij het eerste bezoek aan onze praktijk uw identiteitsbewijs mee te nemen. Bovendien zullen wij u tijdens dit eerste bezoek vragen om een vragenlijst in te vullen met betrekking tot uw gezondheid en medicijngebruik. Deze lijst dient u volledig en naar waarheid in te vullen omdat dit van groot belang is om complicaties tijdens tandheelkundige behandeling en medicijngebruik te voorkomen. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met uw gegevens.

 

Deze eerste (intake-controle-) afspraak duurt circa 20 minuten is bedoeld om kennis met u te maken en uw wensen/verwachtingen ten aanzien van uw gebit en onze praktijk te bespreken. Bovendien zal de behandelaar alvast in uw mond kijken. Tijdens deze eerste afspraak worden (nog) geen behandelingen uitgevoerd, hiervoor zult u dus eventueel een nieuwe afspraak moeten maken.

 

Wanneer u het tandartsbezoek spannend vindt, dan kunt u dit uiteraard bij ons aangeven. Wij zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden, bijvoorbeeld door wat meer uitleg te geven tijdens de controle/behandeling.

 

Handige links op onze website:

  • Een overzicht van alle medewerkers binnen onze praktijk
  • Heeft u acute klachten aan uw gebit? Lees meer over spoedgevallen
  • Meer informatie over de opbouw van een factuur en facturatie
  • Bekijk de pagina tarieven/vergoedingen voor meer informatie over tarieven 
  • Om een goede organisatie te handhaven, gelden in onze praktijk algemene voorwaarden
  • Op ons informatieblog plaatsen wij artikelen over diverse tandheelkundige onderwerpen
  • Neem bij vragen, het doorgeven van een wijziging of een klacht contact met ons op
  • Volg ons op Facebook & blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen onze praktijk

Nieuws

In onze praktijk zien we het veel: tandartsangst. Al bij de gedachte aan het tandartsbezoek dat volgende week gepland staat, krijgen veel…
20 juni 17 om 14:02 uur > Lees verder

Snurken & slaapapneu (OSAS): wat is het precies en wat kun je eraan doen? Dr. Timmenga (werkzaam als kaakchirurg in het Wilhelmina Zieken…
12 juni 17 om 12:12 uur > Lees verder