0592 - 242429

Online inschrijven

Update 16 juli 2019: Patiëntenstop
Momenteel hebben we een patiëntenstop om de wachttijden voor behandelingen niet te ver te laten oplopen. We werken hard aan uitbreiding van de behandelcapaciteit waardoor ook nieuwe patiënten zich na de zomer weer kunnen aanmelden. Voor een nieuwe prothese, een beugel of implantaatbehandeling kunt u zich wel inschrijven.

 

Wij verwijzen u graag door naar onze collega-tandartspraktijk Mondzorg Gieten. U kunt telefonisch contact opnemen met deze praktijk via 0592 - 262844. Wanneer de patiëntenstop wordt opgeheven, wordt dit op onze website gecommuniceerd.

 

 

* Benieuwd waarom wij uw BSN vragen? 

Lees meer...

 

Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht het burgerservicenummer (BSN) te gebruiken. Bijvoorbeeld voor het uitwisselen van uw gegevens met zorgverzekeraars of met andere zorgverleners. Onze website is beveiligd middels een SSL-certificaat, dit ziet u aan het slotje of de tekst ‘beveiligd’ dat voor onze URL staat. Op deze manier kunt u uw BSN op een veilige wijze invullen. Meer informatie over het gebruik van het burgerservicenummer in de tandartspraktijk vindt u op de website Allesoverhetgebit.nl

 

 

1Persoonsgegevens
 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

 /  / 
 /  / 

Voeg nog een gezinslid toe
2Adresgegevens
3Overige gegevens
* = Verplicht veld Lees in ons Privacy Statement hoe we met uw ingevulde gegevens omgaan. Door dit inschrijfformulier te verzenden gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.